Ordination Dr. Peter Schwendenwein-Bauer Baumgarten

Florianipl. 10, 7021 Baumgarten

Telefon: 02686 24071
Fax: 02686 24071  4

Mobil: 0664 2300627
E-Mail: dr.p@schwendenwein.info

b4 1000 267

    Öffnungszeiten

MO
DI
DO
FR
07-11
07-11
 
13-17
Öffnungszeiten Druckversion pdf...download Foxit Reader

Wichtige Patienteninformation

  • Medizinische Notfälle werden direkt angenommen
  • Mit Ende des Lockdowns werden die Ordinationen wieder im Normalbetrieb geführt.
  • Rezepte, Überweisungen, Krankenständen, etc. werden  in der Ordination ausgehändigt.
  • Auf Grund der hohen telefonischen Anfragen ersuchen wir Sie, von Telefonbestellungen und Anfragen Abstand zu nehmen. Wir bearbeiten Ihr Anliegen gerne vor Ort.
Bitte halten Sie sich weiterhin an die derzeit gültigen Regelungen und Hygienemaßnahmen!
Danke für Ihr Verständnis!

Ordination Dr. Peter Schwendenwein-Bauer Draßburg

Eisenstädter Str. 7, 7021 Draßburg

Telefon: 02686 24046
Fax: 02686 24046  40

Mobil: 0664 2300627
E-Mail: dr.p@schwendenwein.info

d5 1000 267

    Öffnungszeiten

MO
DI
DO
FR
13-17
 
07-11
07-11
Öffnungszeiten Druckversion pdf...download Foxit Reader

Bitte bringen Sie bei jedem Besuch Ihre E-Card mit.Bei allen Krankversicherungen gilt, dass im Quartal nur ein praktischer Arzt (Hausarzt( aufgesucht werden darf. Ist dieser in dringenden Fällen nicht erreichbar (Urlaub, Besuch außerhalb der Öffnungszeiten) darf vertretungsweise ein Kollege beansprucht werden.Sollten sie im aktuellen Quartal bereits einen anderen Hausarzt besucht haben, bitten wir Sie daher, dies bei Anmeldung bzw. Übergabe der E-Card zu erwähnen.Aufgrund der derzeitigen Covid-19 Bestimmungen ist für Ordinationsbesuche eine Terminvereinbarung erforderlich.

Impresszum

flag

Impresszum

Tartalomért felelős:
Dr. med. univ. Peter Schwendenwein-Bauer
általános orvos

Dr. Peter Schwendenwein-Bauer rendelési helye Draßburg

7021 Draßburg, Eisenstädter Str. 7

Telefon: +43 (0) 2686-24046
Fax: +43 (0) 2686-24046-40
E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

A Burgenlandi Orvosi Kamara tagja

Elérhetőség és alkalmas felszerelés mozgássérültek számára is!

Akadálymentesség az interneten

Felelősségvállalás

http://www.schwendenwein.info/impressum

A honlap szerzőjének törekvése, hogy az itt közölt információk legjobb tudása és lelkiismerete szerint teljeskörűek, helyesek és aktuálisak legyenek. Ennek ellenére sem vállal felelősséget a megadott információk használatából eredő esetleges károkért akkor sem, ha a károk esetleg hiányos, ill. hibás információk alkalmazására vezethetők vissza. Az idegen honlapokra történő hivatkozások nem tartoznak a szerző felelősségi körébe. Kizárt a szerző felelőssége a linkelt oldalak tartalmáért annál is inkább, mivel semmilyen formában nem tudja befolyásolni azok tartalmát, kialakítását. A szerző honlapjáról linkelhető oldalak tartalmáért kizárólag a mindenkori oldalak ajánlattevője felelős – és semmi esetre sem az a személy, aki a linkkel külső publikációkra és tartalmakra hivatkozik. Ha a linkelt oldalak (különösen azok, amelyek tartalmát a link felrakása után változtatják meg) illegális, hibás, hiányos, sértő vagy erkölcstelen információkat tartalmaznak és a jelen honlap szerzőjének figyelmét felhívják a linkelt oldalak ilyen jellegű tartalmaira, a szerző haladéktalanul letiltja az ilyen jellegű oldalakra történő linkelést.

Szerzői jog

A jelen oldalak szerző által készített tartalmait szerzői jog védi. A honlap bármely tartalmának a szerzői jogról szóló törvény rendelkezéseivel ellentétes, bármilyen jellegű felhasználása – különösen a továbbhasznosítás, azaz pl. a közzététel, a sokszorosítás és az iparűzési jellegű használat bármely formája, valamint harmadik személynek történő átadása – akár részlegesen, ill. átdolgozott formában – a szerző kifejezett engedélye nélkül tilos. Kivételt képeznek ez alól a kifejezetten letöltésre szánt fájlok.

Információtartalom

A szerző a holnap információit előzetes bejelentés nélkül változtathatja, törölheti vagy kiegészítheti. Ezért nem vállal garanciát a rendelkezésre bocsátott információk helyességéért, teljességéért, minőségéért és legfrissebb aktualitásáért.

Joghatály

A honlap használatával a felhasználó elfogadja a vonatkozó használati feltételeket. A feltételek a WWW-ajánlat részét képezik. Amennyiben a használati feltételek részei vagy egyes megfogalmazásai nem, már nem vagy nem teljesen felelnek meg a hatályos joghelyzetnek, az nem érinti a használati feltételek egyéb részeinek tartalmát és érvényességét.

Adatvédelem

Amennyiben oldalainkon személyes adatok (például név, cím vagy e-mail cím) jelennek meg, amennyiben mód van rá, az ilyen eset önkéntes alapú. Az ajánlatok és szolgáltatások használata, amennyiben megvalósítható, személyes adatok megadása nélkül lehetséges. Ezennel kifejezetten elutasítom az impresszummal kapcsolatos kötelezettség keretében közzétett kapcsolattartói adatok harmadik személy általi használatát kéretlen hirdetések és tájékoztató anyagok küldésére. A honlap üzemeltetői fenntartják maguknak hirdetési információk, mint pl. spam-mailek kéretlen küldése esetén a jogi lépések megtételének jogát.

Achte auf Deine Gedanken, denn sie werden zu Deinen Worten.
Achte auf Deine Worte, denn sie werden Deine Handlungen.
Achte auf Deine Handlungen, denn sie werden Deine Gewohnheiten.
Achte auf Deine Gewohnheiten, denn sie werden Dein Charakter.
Achte auf Deinen Charakter, denn er wird Dein Schicksal.

stone

Anfahrt Ordination Draßburg

Anfahrt Ordination Baumgarten